Untitled
01 aug 2014
week 59: 25 t/m 31 juli

We zijn op 25 juli al vroeg naar Ellen geweest om Bas zijn haar te laten knippen. Laura is erg lief geweest. Gelukkig heeft ze vandaag een stuk minder last van haar billetjes, al zijn ze nog wel erg rood. Laura heeft vandaag veel gewandeld achter de auto van Bas. Na het avondeten zijn we met zijn vieren een stukje gaan wandelen. We zijn bij een speeltuintje geweest, waar Laura fijn geschommeld heeft en een paar keer van de glijbaan is geweest.
Op 26 juli zijn Bas, Laura en ik ’s morgens vroeg boodschappen gaan doen. ’s Middags kwamen tante Monique, oom Anton, Esther en Lars om hun konijn Pluisje te brengen, die hier een weekje komt logeren. Bas, Esther, Lars en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld.
We zijn op 27 juli op de fiets naar opa en oma Van Mierlo geweest. Na het avondeten hebben Laura, Bas en ik nog even in de tuin gespeeld. Laura is ook vandaag helemaal alleen de trap naar het speelhuisje opgeklommen.
Op 28 juli zijn we met tante Willeke naar het centrum gefietst. We hebben samen boodschappen gedaan en daarna zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Laura heeft fijn gespeeld en lekker rondgekropen. Samen met tante Willeke zijn we weer naar huis terug gefietst.
Agnes, Lisa en Tim zijn op 29 juli op bezoek geweest. Lisa was wat verlegen en ook Bas moest even wennen, maar uiteindelijk hebben de kindjes fijn gespeeld. ’s Middags zijn Bas, Laura en ik een stukje gaan wandelen.
We zijn op 30 juli op de fiets naar opa en oma Van Aerle geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. We hebben met zijn allen gegeten en daarna hebben Bas, Laura en Eline fijn gespeeld. Na het avondeten kwamen tante Willeke, oom Arjan, tante Maartje, oom Tom, Eline, opa en oma Van Aerle bij ons op bezoek om Laura nog een cadeautje voor haar verjaardag te geven. Ze hadden 2 stoeltjes besteld en één daarvan is eindelijk binnengekomen. Op het andere stoeltje moeten we nog even wachten. Bas en Laura zijn erg blij met het stoeltje! We hebben ijstaart gegeten die opa en oma hadden meegenomen.
Op 31 juli is Laura’s morgens een bij opa en oma Van Aerle geweest toen ik met Bas naar de huisarts moest. Laura is lief geweest en heeft met oma een bal overgerold. We hebben bij opa en oma nog wat gedronken. ’s Middags kwamen tante Maartje, Eline en oma Van Aerle bij ons om op Bas en Laura te passen, omdat ik naar de tandarts moest. Oma Van Mierlo is ook nog even op bezoek geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative